Annons

Medaljregn över Landskronafighters

I helgen har SM i taekwondo avgjorts och sammanlagt bärgade fighters från två Landskronaklubbar hela åtta medaljer varav en var av den ädlaste valören. Det var David Dragisic i Landskrona Taekwondo Akademi som i och med guldet kan se fram emot en plats i juniorlandslaget och EM på Cypern i Oktober nästa år.
– David har verkligen visat var skåpet ska stå då han avslutade sin första säsong i juniorklassen med att vinna guld på samtliga Svenska Cuper och ett SM-guld, kommenterar Davids tränare Johan Berg.

Silver togs av Maja Larsson, Clara Soergel och Mustafa Jukovic från Tian Dao och Gabriel Berg, Hugo Brodin, och Linus Valinder i Landskrona Taekwondo Akademi. För den sist nämnda klubben tävlar även Emil Basic som tog hem en bronspeng.
– Några av våra utövare blev sjuka och kunde därför inte ställa upp. Med tanke på de omständigheterna så är jag nöjd, säger Gibriel Jatta för Tian Dao.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser