Annons

Gymnaster lussade

Landskrona Kvinnliga GF höll sin årliga Lucia show i Albanoskolans gymnastiksal. Förställningen startade traditionsenligt med Luciatåg av föreningens gymnaster. Årets Lucia i LKGF var Erika Gustafsson.
– Det bjöds på cirka 20 olika uppvisningar av flickorna som tränar Rytmisk Gymnastik. Allt från våra nya RG gymnaster med hopprep i tomtekläder, som tränar på måndagarna till lite mera avancerade nummer av de rutinerade gymnasterna, säger Jenny Engdahl-Petersson.
– Det var egenhändigt komponerade program till julmusik. Men även tävlingsprogram som resulterat i SM-medaljer under året som gått. En fartfylld och underhållande föreställning för dem som var och tittade, avslutar Jenny.


Egenhändigt komponerat program med boll” av Maja, Olivia, Anna och Wilma.
Foto: Privat

Annons
 


Emma Lindahl – solo med tunnband. Foto: Privat


Svenska Ungdomsmästarinnor i fristående; Josefine, Olivia, Emma, Erika och Wilma. Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser