Annons

Carro 14:e på Sum-Sim

I helgen avgjordes Sum-Sim, simningens Svenska Ungdomsmästerskap i Eriksdalsbadet i Stockholm. Landskrona Simsällskap hade en simmare inkvalad till dom tuffa finaltävlingarna. Caroline Andersson-Ekström, -94, såg till att sätta Landskrona Simsällskap på simmarkartan genom att för fyra veckor sedan kvala in till Sum-Sim finalen i Stockholm.

I helgen avgjordes det och Carro gjorde en utmärkt helg. Bäst presterade hon på 100m fjärilsim där hon sänkte sin kvaltid med en sekund och fyra tiondelar när hon noterade 1.06.88 och simmade hem en 14:e plats. Tiden var endast fyra tiondelar över hennes personliga rekord. Carro simmade även riktigt bra på dubbla distansen 200m fjärilsim och sänkte där sitt personliga rekord med nästan en sekund när hon simmade in på 2.39.09 och blev 22:a tjej i Sverige.
Caroline gör två riktigt bra lopp. Vi kan inte förvänta oss bättre med tanke på att säsongen varit knackig med mycket sjukdomar och en axelskada. Hon simmar tekniskt bra på båda loppen och inför våren kan detta bli riktigt intressant, säger en positiv Alexander Ström, chefstränare i Landskrona Simsällskap. Nästa mål för Caroline är Junior-SM i Södertälje i början av februari.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser