Annons

Finallagen klara för Företagsrocken

I helgen avgjordes tredje och sista deltävlingen av Företagsrocken på Tages. Det blev den jämnaste deltävlingen hittills och kampen stod mellan Twisted Magisters (LA Kommun), Elite Street Band (Teknik & Byggnadsförvaltningen), och HosTages (Tages).
– Elite Street band hade rekat på tidigare deltävlingar och överöste juryn med mutor, Twisted Magisters bjöd på en sprakande show och HosTages hade med kocken Filip Siljemark kvällens högsta frisyr, meddelar Niclas Lundblad från Tages.

Efter att juryn fällt sitt utlåtande och alla publikröster var räknade så stod HosTages som segrare och följs till finalen på fredag av Elite Street Band samt Madde´stiny (Maddes Restaurang), Speakers Kastrullerz (Speakers Corner), Skalp från Växthuset och Captain Bob från Fysiken.

Annons
 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser