Annons

Det händer i helgen

Fredag

 • 19.00 – Landskrona Dansstudio presenterar Special Moments, en dans- och sångföreställning om livets stora stunder. Plats: Teatern
 • 20.00 – Sista deltävlingen av Företagsrock på Tages. På scen: SOS (Marieholms Musikförening), Twisted Magisterz (Landskrona stad), Elite Street Band (Teknik- och stadsbyggnadsförvaltningen) samt hemmabandet HosTages (Tages Nightclub).

Lördag:

 • 11.00 – Julmarknad på Prästasvängen på Ven.
 • 14.00 – Landskrona Dansstudio presenterar Special Moments, en dans- och sångföreställning om livets stora stunder. Plats: Teatern
 • 14.00 – Nationell nattmara i Bangolfhallen med 34 deltagande tvåmannalag. Tävlingen spelas över 16 varv. Därefter final över fyra varv för de 12 bästa paren. Konkurrensen lär bli knivskarp med många namnkunniga lag, däribland ett flertal med landslagsmeriter. Tävlingen väntas pågå till söndag morgon.
 • 18.00 – Cabaret Mix Julshow. Humor, glädje och sång i kombination med Tages julbuffé är konceptet. Precis som förra året kommer Tages personal att integreras i showen och nytt för i år är att det även kommer bli en allsångsdel. Cabaret Mix backas precis som förra året upp av coverbandet Dizel.
 • 18.00 – Landskrona Dansstudio presenterar Special Moments, en dans- och sångföreställning om livets stora stunder. Plats: Teatern

Söndag:

 • 12.00 – Gammaldags Julmarknad på Plorren.
 • 16.00 – Landskrona Dansstudio presenterar Special Moments, en dans- och sångföreställning om livets stora stunder. Plats: Teatern.
 • 18.00 – Advents- och julkonsert i Sofia Albertina Kyrka. Malmö kammarkör under ledning av Dan-Olof Stenlund uppträder.
 • 18.00 – Cabaret Mix Julshow. Humor, glädje och sång i kombination med Tages julbuffé är konceptet. Precis som förra året kommer Tages personal att integreras i showen och nytt för i år är att det även kommer bli en allsångsdel. Cabaret Mix backas precis som förra året upp av coverbandet Dizel.
Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser