Annons

Lidholm räddade en poäng i slutminuten

Partille tycks inte vara Falcons ”cup of tea”.
I gårdagens match Partillebohallen svängde det rejält.
Falcons tog initiativet och gick upp i en 2-0 ledning efter åtta spelade minuter men innan perioden var slut hade hemmalaget vänt till 3-2.

I andra perioden böljar spelet och där Joakim Larsens 4-4 mål är mest minnesvärt. Falcons tycks nu också koppla ett visst grepp om händelserna och går ifrån till 6-4.
Partille viker dock aldrig ner sig utan arbetar sig in i matchen och med blott en och en halvminuter kvar på matchuret tar man ledningen med 7-6.
Falcons sätter allt på ett kort och tar ut målvakten och med endast 33 sekunder kvar på matchuret, förövrigt exakt samtidigt som Marko Huttunen (M) äntrar talarstolen för att ge sitt stöd åt en socialdemokratisk motion i fullmäktige, kvitterar målkungen Nicklas Lidholm till 7-7.  Den efterföljande femminuters ”sudden” förblir mållös.

Annons
 

Även om Falcons ifjol endast tog en poäng mot Partille så räknar nog det flesta i föreningen det som en missräkning att ”bara” få med sig en poäng hem igår.  Frågan är om det finns råd att tappa så många fler poäng eftersom Jönköping ångar på i toppen.
– Jag har sagt att det lag som släpper in minst mål kommer vinna serien  och håller vi på och släpper in sju mål i varje match så kan man ju lätt räkna ut att det ej blir vi som vinner serien oavsett hur bra vi är framåt, säger en brydd sportchef Petri Manu.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser