Annons

75-åring döms för snatteri

En 75-årig kvinna har dömt still dagsböter på 100 å 100 kronor. Det var i vintras som kvinnan gick in på ett varuhus i staden och lade varor i såväl kundkorg som i jackfickor och medhavd väska. För varorna i kundvagnen betalade hon men inte för det som låg i väskan och fickorna. Väl utanför huvudbutiken stal hon även några buketter blommor i en förbutik. Bland varorna hon stal i varuhuset fanns bacon, leverpastej, mortadella, ost, tandfixering, vaniljsås, choklad, kanel samt kyckling-falukorv. Kvinnan har medgett att hon lämnat butiken med de varor som åklagaren angett, utan att betala för dem, men påstått att hon inte haft klart för sig att hon tagit dem med sig och därför hävdat att hon inte ska anses ha haft uppsåt att stjäla.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser