Annons

VäL inviger nya lokaler

Den ideella föreningen Vi Är Landskrona, VäL, flyttar in i nya lokaler på Regeringsgatan 67 idag, torsdagen den 18 november. Föreningen har som mål att erbjuda olika aktiviteter, projekt och kampanjer, för såväl unga som äldre i Landskrona.
– Syftet med vår verksamhet är att ge möjlighet för landskronabor och andra att träffas. VäL ser mångfald utifrån ålder, kön, kulturell bakgrund med mera som en tillgång snarare än ett hinder, säger projektledare Rodolfo Zúñiga.
– Vi är mycket stolta över att nu ha en egen lokal! Denna kommer att ge oss i föreningen möjlighet att erbjuda en konkret mötesplats för landskronabor och andra, där många nya goda idéer för aktivt medborgarskap och vänskap kan spira.

Lokalen invigs kl. 18.00 med ett kortare tal följt av lite underhållning.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser