Annons

Sekretess om karnevalsanbud

Nyligen gick anbudstiden ut för de som är intresserade av att arrangera karnevalen nästa år. Hur många som inkommit med anbud vägrar destinationsutvecklare Thorsten Karlén att uppge.
– Allt vad som gäller upphandlingen har absolut sekretess, säger han samtidigt som han förnekar att han vill lägga locket på.
– Det är ingen hemlighet i sig men enligt vår jurists bedömning så får vi inte gå ut med några som helst uppgifter innan man tilldelat någon jobbet. Det är inte ens säkert att vi får lov att lämna några uppgifter då heller, påstår Thorsten Karlén.
Av de anbud som inkommit är ett från Olle Larsson som hållit i festligheterna de senaste sex åren och om han blir den som arrangerar karnevalen även 2011 så blir sig mycket likt.
– Det finns ingen anledning att ändra för mycket på ett vinnande koncept. Mer har jag inte att säga innan kommunen beslutat sig i frågan om vem som får jobbet, säger Olle Larsson till Landskrona Direkt.
Processen med att utse en arrangör är i full gång. När beslut tas kan dock inte Thorsten Karlén svara på.
– Arbetet fortgår och vi har ingen anledning att dra ut på tiden. Därför jobbar vi så fort vi kan och jag räknar med att kunna presentera den som ska arrangera nästa års karneval om ett par tre veckor.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser