Annons

GW-tjejer föll knappt i SM-kval

GW Landskrona spelade i helgen SM-kval för flickor A (födda -94,-95 och -96). Första matchen gick mot Hisingen från Göteborg. GW tjejerna började matchen nervöst och de första tio minuterna dominerades fullständigt av motståndarna. Efter denna tröga inledning vaknade tjejerna till och när domarna blåste för halvtidsvila var det med knappt underläge för GW.

Andra halvleks första hälft var GW:s och när tjejerna i mitten av andra halvlek ledde med två mål så trodde alla att matchen var hemma. Tjejerna slappnade av och många slarvfel och bortkastade bollar gjorde att Hisingen både kom ifatt och tog ledningen. I slutet av matchen forcerade GW för att försöka komma ikapp men utan resultat. Hisingen vann matchen med 18-14.

Annons
 

Eftersom Hisingen i sin andra match slog Alingsås så var GW.s sista match betydelselös.

GW kunde trots det jämna resultatet ganska enkelt vinna den mot Alingsås med 19-18 i en riktigt trevlig match där GW visade upp ett betydligt bättre spel än mot Hisingen.  
– Man skall komma ihåg att GW mönstrade ett väldigt ungt lag vilket bådar gott inför framtiden, noterar den engagerade föräldern Hans Waldemarsson.
– Vi tar nya tag och siktar in oss på seriespelet där GW tjejerna spelat väldigt bra de senaste matcherna.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser