Annons

BoISare fick fason på musiken

Det var en hel del Landskrona på måndagens direktsända fotbollsgala. I publiken hittade vi bland annat Henrik Larsson och på scenen sågs två ungdomslag från Wormo. En del Landoriter syntes också på Malmö Arena. Bland årets pristagare var Landskrona BoIS som mottog 25000 kronor från Svenska Spel för sin satsning på stadens unga i ett projekt som heter Startelvan. En kille med Landskronaanknytning som prisades var före detta BoISaren Ivo Pekalski som firade så stora framgångar i Malmö FF att han utsågs till årets nykomling, ett pris som för övrigt gick till dåvarande BoISaren Alexander Farnerud 2002.

Det talades en del om att Kalmars lagkapten Henrik Rydström fixat musiken för kvällen men i ärlighetens namn krävdes det en BoISare för att få fason på låtlistan.
– Jag kunde ju inte ta hjälp av någon lagkamrat så det fick bli min kompis Svante Lantz, som bor i Malmö men håller på Bois, avslöjar Henrik Rydström för Östran.se.
En och en halvvecka pulade de gamla studentkollegorna med låtvalet innan de stolta och nöjda kunde presentera listan för TV-bolaget. Och alldeles enkelt var det inte.
Ja, det fungerar ju inte med vad som helst. Det är bara 20-30 sekunder av låtarna som spelas så det går ju inte att ta en låt som blir bra efter ett par minuter, berättar Henrik vidare.

Annons
 

Nu hoppas vi att Svante läser detta och skickar oss låtlistan eller en Spotifylänk så att vi på fredag kan låta er alla ta del av arbetet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser