Annons

Strandbryggan kantradeStrandbryggan har kantrat och är på väg att bli vågornas rov.

Stormbyarna under natten mot fredag blev övermäktiga för Strandpaviljongens brygga. Bryggan som länge varit på väg att kantra föll och är nu på väg att bli vågornas rov. Det var för lite drygt två månader sedan som Direkten slog larm om vad som var på gång att ske. Efter det hamnade ärendet på kommunstyrelsens bord och beslut togs om rivning. Något som alltså ännu inte skett.
– Efter beslutet skulle åtgärder ske skyndsamt, säger Stefan Johansson tf stadsdirektör.
– Meningen var att skyltarna som finns monterade på brädorna från de som skänkt dessa skulle monteras av och återbringas till givarna. Jag kommer omgående att kontakta Kåre Larsson på Tekniska och höra så att de omedelbart vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa platsen.

Det var i samband med återuppbyggandet av Strand efter branden 1993 och nyinvigningen vid valborg året därpå som bryggan kom på plats efter ett initiativ av några privatpersoner.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser