Annons

Bra drag kring Falcons

Falcons har bokat en sektion för hundra personer till söndagens hyperintressanta bortamatch mot Jönköping. Det är allsvenskans två suveräner som ställs mot varandra. Båda lagen har sex raka segrar i inledningen av serien, smålänningarna har dock två måls bättre målskillnad.
– Killarna har varit lediga över helgen men kör igång träningen idag igen, säger Sportchef Petri Manu.
– Alla ska vara hela och friska med ett litet undantag för Fredrik Glans som stukade foten lite olyckligt strax innan matchen senast. Tror dock att han ska kunna spela med skydd på söndag.
Räkna med bra drag i hallen då Falcons kommer att ha en fullspikad supporterbuss med sig till Småland.
– Vår förhoppning är också att matchen kommer att sändas via webben. Vi kommer att undersöka saken vidare idag.

Vi noterar i övrigt att Falcons och 18-årige Ante Ledje har kommit överens om en förlängning av kontraktet och samtidigt som backen lånas ut till SödraDal i div 1, så att han får speltid.
– Vi tror mycket på Ante och därför förlängde vi avtalet redan nu med honom. Dock behöver han matcher och speltid. Eftersom det är tufft att ta plats i vår backlinje för tillfället så passade det bra med att låna ut honom till SödraDal, som visat intresse för honom, avslutar Petri Manu.

Annons
 

Ante Ledje kom till Falcons från just SödraDal i somras. Ledje är utlånad till 2011-01-31 och spelar sin första match med SödraDal i derbyt mot Malmö FBC 14 november.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser