Annons

Strålande prestationer av BoIS i Göteborg

Så var Landskrona BoIS 12-årslag hemma i Skåneland igen efter sex riktigt bra matcher i GAIS Open och en sammanlagd tredjeplats.

– I första matchen mot Hammarby IF låg vi under med 0-2 i halvlek och började inse kvaliteten på cupen. Killarna gjorde en fullständigt magisk andra halvlek och kunde vända till 3-2 seger. Den styrkan det gav truppen hade vi med oss genom hela turneringen, berättar tränare Roger Johansson.

Annons
 

– I semifinalen förlorar vi mot ett riktigt bra AIK, som pressade slutsegrarna MFF i finalen (2-1 till MFF).
– AIK får ganska tidigt 1-0 och kan spela på resultatet, vi får aldrig till det i de riktigt heta chanserna. Killarna spelar långa stunder helt lysande fotboll och även om det var en bitter förlust så tar vi med oss det positiva – att vi även mot ett av Sverige bästa P98 lag kan föra matchen och spela bra fotboll.

Trots den stora bevikelsen hos killarna, laddar BoIS om batterierna och fullständigt kör över Huddinge i match om tredjepris.
– Det var en plats de bara skulle ha, det visade de tidigt.

Sammantaget spelar BoIS sex matcher och med det fina facitet fem vinster, 19-3 i målskillnad och en tredje plats i en av Sveriges största elitturneringar för 12-åringar,
– Behöver jag säga att vi ledare är stolta över killarna?, avslutar Roger Johansson med ett härligt leende.

Resultaten:
BoIS – Hammarby IF 3-2 (0-2)
BoIS – IFK Göteborg 5-0 (3-0)
BoIS – Kalmar FF 3-0 (2-0)
BoIS – Alets IK 4-0 (2-0)
BoIS – AIK 0-1 (0-1)
BoIS – Huddinge IF 4-0 (3-0)

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser