Annons

UngdomsNightCup i Idrottshallen

För fjärde året i rad arrangerar Fält & Fritid UngdomsNightCup i fotboll för tjejer och killar mellan 13-20 år. Turneringen hålls i idrottshallen under torsdagen.
– Det kommer att bli ett underhållande evenemang med publik i alla åldrar. Turneringen är uppdelad i tre delar och spelas i kategorierna: tjejer mellan 13- 20 år, pojkar 13-15 år och killar 16-20 år, säger fritidsassistent Lotta Andersson .
– Över 300 ungdomar har anmält sitt intresse att spela i turneringen och vi hoppas på ännu fler på läktaren.

Priserna detta år har utökats med hjälp av sponsring från Landskrona stad samt lokala företag vilket har möjliggjort att en del av ungdomarna kan åka och kolla på bland annat landskapsmatchen mellan Sverige och Tyskland samt kolla på Idol i Malmö. Prisutdelning sker efter varje kategoris avslutande spel och hela turneringen beräknas kunna avslutas cirka kl. 00.30.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser