Annons

Nästa BoIS-lag i hetluften

Den gångna helgen slutade Landskrona BoIS P15-lag på en hedrande andraplats i den i TV4 direktsända Sanktans riksfinal. Efter att först ha besegrat IFK Göteborg med 1-0 ställdes BoIS mot suveräna Brommapojkarna i en direkt avgörande match om guldet. En match BP vann med 3-0.

Till helgen är det dags för nästa BoIS lag att mäta krafterna mot Sverigeeliten i sin  åldersklass. Idag reste en 19-manna trupp från klubben P98:or  till Göteborg för att spela i GAIS Open:
– I gruppen möter vi Hammarby IF, IFK Göteborg och Kalmar FF. Även om vi inte mött dessa lagen innan så siktar vi på topp två så vi kommer med till A-slutspelet, vilket är fullt rimligt med den fina truppen vi har, säger Roger Johansson en av lagets tränare.
– Oavsett vilket så blir det fem eller sex riktigt tuffa och inspirerande matcher för killarna. De är helt klart taggade, inte minst efter P15:s framfart i riksfinalerna på TV förra helgen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser