Annons

Dödsfallet på Infartens parkering uppe i hovrätten

På måndagen inleddes en ny rättegång, denna gång i hovrätten, mot den idag 24-årige man som orsakat en kvinnas död på Infartens parkeringsplats den 29 mars. Den åtalades försvarare Leif Silbersky hoppas på en friande dom medan åklagarsidan vill se ett hårdare straff än de 22 månader som 24-åringen dömdes till i slutet av maj.

Meningarna om vad som egentligen hände på parkeringsplatsen går isär. Den misstänkte 24-årige mannen hävdar att det hela rör sig om en olyckshändelse medan åklagarsidan menar att 24-åringen avsiktligt slagit kvinnan till marken med sådana skador till följd att hon avlidit.

Annons
 

Nu är det alltså upp till hovrätten att gå genom samtliga förhör för att sedan ta ställning till om mannen ska dömas eller frikännas. Rättegången förväntas vara klar på onsdagen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser