Annons

Testa på curlingPå söndag har du chansen att prova på curling i Landskrona.

Curlinghallar runt om i Sverige kommer hålla öppet på söndag för allmänheten att prova på den allt mer populära OS-sporten. I Landskrona kommer Curla.nu hålla öppet mellan 12.00 och 18.00 för alla som är nyfikna och vill prova på att spela curling.

Curling har utövare i över 40 länder där Kanada är det största med cirka en miljon aktiva spelare.  I Sverige finns det 5 000 registrerade spelare.
– Detta är ett ypperligt tillfälle att komma hit till oss med familjen eller kompisarna för att prova på curling som man annars bara ser på TV, säger Andréa Wramfelt, vd för Curla.nu som menar att Curling passar barn från tio år och alla vuxna som vill prova på något nytt.
– Vi rekommenderar att barn under 12 år tar med rena gymnastikskor och hjälm för att ta del av spelet fullt ut, säger Andréa.

Annons
 

Andréa hoppas i och med Curlingens dag på söndag att fler ska få upp ögonen för curling där laganda, taktik och nerver är avgörande för ett bra spel. Våren 2011 kommer Curla.nu satsa på klubbverksamhet och hoppas på bra uppslutning.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser