Annons

Föreläsning och fest för seniorer

Projektet ”På väg till ett gott seniorliv” rullar vidare i höst med inspirerande träffar kring ett aktivt och hälsosamt seniorliv. Den första föreläsningen sker redan idag.
– Detta är fortsättning på förra årets projekt. Ifjol avslutade vi vår föreläsningsserie med en Venkryssning och i år blir det en trevlig eftermiddag på Folkets hus med levande musik, dansuppvisningar och god mat, utlovar Dragan Kostic, integrationssamordnare vid Vuxenförvaltningen.

Årets tre föreläsningar är öppna för alla pensionärer. Såväl föreläsningarna som den avslutande festen den 4 november är utan kostnad.
– Till föreläsningarna är det bara att dyka upp medan det krävs föranmälan till festen, säger Dragan.

Annons
 

Följande tre lördagar med start klockan 10.30 hålls föreläsningarna på stadsbiblioteket. 16/10 Sömnens betydelse av Ingela Ludvigsson, 23/10 Mat för hjärnan av Charlotte Erlanson Albertsson och den 30/10 samtalar kyrkoherden Bengt Karlgren, Svenska kyrkan med imamen Othman Al Tawalbeh, studieförbundet Ibn Rushd om trons betydelse.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser