Annons

Referensgrupp för konserter sökes

Nu har Landskronaborna möjlighet att slå an tonen för vårens konserter på Landskrona teater. Just nu efterlyser fritids- och kulturförvaltningen personer som vill ingå i en referensgrupp om musik. Till våren kommer teatern att starta ett samarbete med Mix musik i Malmö vilka under 15 år arrangerat konserter med inriktning på folk- och världsmusik. Tanken är att samarbetet ska ge konserter med turnerande artister i Landskrona, men även förhoppningar om utbyte med Malmö och det nätverk Mix musik redan har där.
Fritids- och kulturförvaltningen söker nu efter personer i blandade åldrar med nyfiken musiksmak. Känner man sig manad går det bra att kontakta Emeli Zeilon eller Håkan Persson på förvaltningen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser