Annons

Två anlagda bränder

Natten mot tisdagen fick brandkåren i Landskrona rycka ut vid två tillfällen. Strax innan klockan tre släckte man en brand i ett sopskåp till en villa på Östergatan och knappt en timme senare var det något som tänt eld i ett luftintag över ett fönster till en fastighet på Tranchellsgatan. Skadorna vid den första branden var små men i det andra fallet förstördes en fönsterbåge samt gardiner innanför fönstret. Dessutom rökskadades källarlokalen.
– Med tanke på att de båda bränderna inträffar inom så kort tid och bara något hundratal meter ifrån varandra så kan man inte utesluta att bränderna har ett samband. Klart är dock att de rubriceras som mordbränder eftersom det förelåg stor spridningsrisk, säger Charley Nilsson, informatör på polisen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser