Annons

Onödigt spännande i ishallen

På söndagen tog IF Lejonet emot Åstorp i ishockeyns division 3. I första halvlek var Lejonet fullkomligt överlägsna och spelade en mycket trevlig ishockey. Organisatör var Mikael Gath stänkte in tre puckar i inledningen och en halv minut in i andra stod det 5-1 till hemmalaget på resultattavlan.

Då vaknade Åstorp till liv samtidigt som tempot på Lejonetskridskorna sjönk. Sakta men säker kom gästerna in i matchen och målen droppade in. I slutet av tredjeperioden kvitterade gästerna och matchen avgjordes i sudden death.

Annons
 

Förlängningen varade dock inte länge innan Jens Gath dundrade in segermålet och slutsiffrorna blev därmed 6-5 till Lejonet. Även Simon Johansson och Mattias Hermansson gjorde mål för Lejonet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser