Annons

Premiär för sportbar i klassiska lokaler

Idag är det premiär för en ny sportbar i Landskrona. Det är Fredrik Nilsson som slår upp portarna för Sir Henrys i samma lokaler som nattklubben Olivers låg fram till förra veckan.
– Det var en drygt 35-årig epok som gick i graven men jag ska försöka att behålla en del av känslan och stället kommer att ha mer nattklubbsstuk när tv-sändningarna är slut för kvällen, lovar Fredrik Nilsson.

I byggnaden har det serverats öl i långa tider. 1969 köpte Bertil Hallengren det klassiska ölhaket Gröna Lyktan och drev denna några år innan han byggde om till hamburgeri och nattklubb, vilket fick namnet Oliver Twist. 1997 köpte Bröderna Johny och Jörgen Einsbohr krogen tillsammans med Fredrik som alltså nu är tillbaka i de klassiska lokalerna.
– Vi har gjort om en hel del och det som man lägger märke till är de många tv-skärmarna. Här kommer vi att visa massor av fotboll och annan idrott, säger Fredrik.
– Det är något av en dröm som går i uppfyllelse. Jag har alltid velat ha en sportbar och namnet Sir Henry’s har jag haft i huvudet hela tiden och nu blir drömmen en verklighet, säger Fredrik Nilsson som även hoppas kunna sända lokala idrottshändelser på sina TV-apparater.
– Bland annat arbetar Falcons med en lösning som innebär att man ska kunna följa lagets bortamatcher på våra skärmar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser