Annons

Företagarnas vd gästade Landskrona

På onsdagen gästade Marknadsföreningen i Helsingsborgsregionens frukostklubb Landskrona Teater. Huvudtalare var Företagarnas vd Anna-Stina Nordmark Nilsson. Hon talade bland annat om hur Företagarna arbetat mot landets styrande i företagsfrågor.
Vi har mest diskuterat skatter och regelförenklingar, det vill säga frågor som ligger företagare varmt om hjärtat, sade hon till den samlade skaran av företagare från regionen.
Vd:n talade varmt om Alliansen men var inte odelat positiv.
– De tog oss genom finanskrisen men samtidigt har jag hört många som sagt att de kunnat växa men inte gjort detta då de inte kunnat få arbetskraft. Och detta är skrämmande med tanke på hur hög arbetslösheten är.
Inför kommande mandatperiod kommer Företagarna att lobba för ett bättre företagarklimat.
– Regeringen talar om en jobblinje och det är ok. Men vi kommer att försöka få de styrande att satsa på en företagarlinje. Allt för att förenkla för småföretagarna. 1,3 miljoner arbetar i småföretag och så många som nio jobb av tio skapas i småföretag. Därför måste det satsas på detta den kommande mandatperioden, sade Anna-Stina Nordmark Nilsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser