Annons

Lunchkonsert med önskemusik

Onsdagsluncherna i höst kan med fördel avnjutas i kyrkan. Varje onsdag klockan 12.10 bjuds det nämligen på lunchkonsert med tillhörande soppa till självkostnadspris i Sofia Albertina kyrka. Dag Videke och Håkan Falk håller i arrangemanget och turas om att ge konsert på ”Sofias” stora kyrkorgel – en mekanisk orgel, känd och mycket uppskattad i kyrkomusikerkretsar.
– För den som vill påverka musikvalet finns en ”önskelåda” i entrén, glittrigt dekorerad av barngrupperna. Här kan publiken lägga sina musikaliska önskningar inför kommande lunchkonserter, berättar församlingens informatör Hjördis Thelander och önskaren belönas med fri sopplunch att avnjutas efter konserten.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser