Annons

Fem åtal mot 39-åring

En Landskronabo åtalas i Lunds tingsrätt för våld och hot mot tjänsteman, samt våldsamt motstånd, narkotikabrott, snatteri och olaga hot, försök till misshandel och ännu ett, ringa, narkotikabrott. I juli 2009 satte sig mannen till häftigt motvärn, slog, spottade på och dödshotade poliser som skulle omhänderta honom i Teaterparken. Vid tillfället hade mannen brukat hasch. I september samma år stal han en flaska vin i en systembolagsbutik i Helsingborg, och höjde då flaskan och hotade den anställde som försökte återta denna. På annan plats i Helsingborg försökte 39-åringen också misshandla den systembolagsanställde, men gärningen avbröts av ett vittne. Den femte och sista åtalspunkten gäller bruk av hasch och härrör från juli månad i år.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser