Annons

Fara på vägarna

En man, född 1989, åtalas för olovlig körning efter att ha kört bil på Hälsingborgsvägen trots att hans körkort var återkallat. En annan landskronabo, född 1974, har dömts till penningböter på 1500 kronor efter att ha kört bil bälteslöst i julas. En 30-årig kvinna väntar åtal för fortkörning efter att ha kört bil i 69 km/h på en femtiosträcka på Axeltoftavägen. En man, född -86, åtalas för olovlig körning på Björngatan. En Landskronabo född 1986 åtalas för fyra fall av olovlig körning, begångna i Malmö, Kävlinge, Lomma och Lund. Dessutom väntar åtal för brukande av falsk urkund då mannen vid ett tillfälle då han stoppats av polisen uppvisat ett falskt slovakiskt körkort. Avslutningsvis noterar vi att en 46-årig Helsingborgare åtalas för grovt rattfylleri efter att ha kört bil på Drottninggatan i Landskrona med 0.55 mg alkohol per liter utandningsluft.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser