Annons

Artonåring slagen och rånad

En artonåring har anmält att han slogs ner och rånades vid hundrastgården i anslutning till Dammhagskolan vid 20.00-tiden på måndagskvällen. Tre för honom okända män ska ha kommit fram till honom och ”pratat skit om honom och hans familj”. Artonåringen gick då från platsen men en av de tre gick ifatt honom och gav honom ett kraftigt slag i ryggen. När artonåringen vände sig om fick han ett slag i bröstet som sände honom till marken. Då han låg ner fick han ta emot sparkar mot benen och sidan som utdelades av samtliga tre angripare. Dessa la beslag på offrets mobil och plånbok och försvann från platsen i en bil. Det enda signalement artonåringen gav är att samtliga angriparna ska ha varit äldre än arton år.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser