Annons

Internationell bowls på Curla.nu

I helgen genomförs för andra gången Nordic Open Masters i bowls på Curla.nu i Landskrona. 20 lag med tre spelare i varje lag är anmälda till tävlingen. Förutom landslagspelare från Sverige deltar tre lag från Belgien. – Det topprankade belgiska laget med världsspelaren Jonathan Payne återkommer i år för att ta revansch för fjolårets förlust i finalen, hälsar Andréa Wramfelt, VD för Curla.nu.

Att bowls är den nya folksporten bevisas av ålderspannet mellan de deltagande spelarna till helgen. Den yngsta deltagaren är Jonas Häger åtta år gammal och den äldste är den rutinerade spelaren Karl Herbert Wallin snart 80 år gammal, bägge representerar Ödeborgs IF från Dalsland.

Annons
 

Hemmaspelarna från Curla.nu har också anmält ett lag till tävlingen.
– Vi är väldigt glada att få hålla denna tävling här hos oss och hoppas att många kommer hit för att titta, säger Andréa Wramfelt.

Nordic Open Masters börjar med gruppspel under lördagen 18/9 kl. 10:00 för att fortsatta med utslagsspel och final under söndagen 19/9 kl. 09:30.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser