Annons

BoIS upp på kvalplats efter seger över serieledarna

BoIS klättrade upp på en kvalplats till allsvenskan i och med fredagens 3-0-seger över IFK Norrköping. BoIS skapade flest chanser och vann rättvist över serieledarna. Det far Fredrik Olsson (2) och Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani (1) som stod för målen i en match där samtliga BoISare gjorde en närmast heroisk insats.
– Det är årets bästa match från vår sida. Killarna gjorde ett jättejobb. Speciellt med tanke på att vi fick göra två byten i första halvlek då Joakim Persson och Fredrik Karlsson skadades, säger tränare Henrik Larsson.

Det är Fredrik Karlsson som stått för de flesta målen den senaste tiden men då han fick utgå klev namnen Olsson fram.
– Fredrik Olsson har haft det lite tungt en period men han har kämpat på och idag betalade sig allt hans slit, Idag fick han utdelning, avslutar Henrik Larsson.

Annons
 

Läs mer om matchen på BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser