Annons

Anhållen misstänkt för mord

Den man som är misstänkt för att på fredagen ha kört över sin före detta hustru anhölls på fredagseftermiddagen på sannolika skäl misstänkt för mord.
– Det finns olika omständigheter som pekar mot att det inte rör sig om någon olyckshändelse, säger Sofie Österheim på polisens Länskommunikationscentral.
– Vi har haft inledande förhör med den misstänkte och kommer att fortsätta att höra honom under lördagen, säger Österheim och meddelar också att polisen är tacksamma för eventuella vittnesuppgifter från händelsen.
– Vi har hört en del vittnen och börjar få en bild av vad som hänt. Det finns dock en del luckor och därför tar vi tacksamt emot uppgifter som kan hjälpa oss i utredningen.
Några detaljer vill polisen inte gå ut med i nuläget.
– Jag kan inte säga något om vad förhören gett än så länge. Jag kan inte heller berätta om den misstänkte gjort några medgivanden.

Från kommunens sida har man bildat en så kallad posom-grupp.
– Det var efter ett möte med polisen som vi kallade in gruppen. De kommer att vara till stöd för de som varit vittnen till händelsen och som behöver stöd, säger Josefin Berglund från Landskrona stad.

Annons
 

Läs gårdagens artikel.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser