Annons

Landskronagymnaster inviger EM

Engagemangen för tjejerna i Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening är många i höst. I oktober deltar Emma Sandell och Linda Molin i Pader Gymnastic Cup, Paderborn Tyskland och den 6 november avgörs Nevis Cup i Staffanstorp och där deltager Claudia Gunnarsson, Erika Gustafsson och Doruntina Guxhuli för LKGF.
Den 19 november styrs kosan åter utomlands då Wiktoria Matulaniec och Josefine Olsson representerar Landsksronaklubben i Happy Cup 2010, Ghent i Belgien.
Helgen efter är det International Rhythmic Tournament, Wroclaw Polen som är på agendan och representanter där är Emma Lindahl och Julia Schierup.
Höstens kanske mest prestigefyllda uppdrag har dock Claudia Gunnarsson, Julia Schierup och Wiktoria Matulaniec då de är med i invigningen av EM i truppgymnastik som går av stapeln i Malmö den 20 oktober.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser