Annons

Rikspolitiker avlöser varandra

Riksdagspolitikerna avlöser varandra i Landskrona. Senast i raden är Vänsterpartiets Kalle Larsson som talade till Landskronaborna på Rådhustorget på måndagen och som på kvällen deltog när partiet höll öppet hus i sin partilokal för att informera intresserade om partiets tankar inför det stundande valet.
På tisdagen var det sedan näringsutskottets vice ordförande Tomas Eneroths (S) tur att ha en heldag i Landskrona. Under dagen besökte han Oresund Drydocks AB (tidigare Öresundsvarvet), talade med landskronabor på Rådhustorget, träffade representanter för Industriarenan och deltog på ett öppet möte på kvällen som arrangerades av IF Metall. Slutligen gästade även miljöminister Andreas Carlgren (C) staden för att låta sig informeras kring både existerande och kommande miljöarbete i Landskrona. Även han gästade varvet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser