Annons

Jakten på kvalplatsen för BoIS fortsätter

BoIS tog idag tre mycket viktiga poäng mot Ängelholms FF i jakten på en eventuell kvalplats till allsvenskan. Men det satt långt inne. Det var nog mer än en av de 4 370 åskådarna som trodde att matchen skulle sluta 0-0 när Fredrik Karlsson slog in en ribbretur från nära håll med knappt två minuter kvar av ordinarie tid.
– Jag tycker att vi hade vars en halvlek. Det var tillfälligheter som avgjorde idag, sade målskytten efter matchen.
Det var dock en sanning med modifikation. BoIS var det klart bättre laget i första halvlek och borde ha avgjort redan då. Bollen ville dock inte in och Ängelholm kom tillbaka, dock utan att skapa några riktigt vassa chanser.

I och med segern har BoIS fortfarande häng på den allsvenska kvalplatsen och redan på lördag väntar en ny match då man möter GIF Sundsvall på bortaplan.

Annons
 

Läs mer på BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser