Annons

Anmäler varandra för misshandel

Ett bråk i en fastighet på Eriksgatan med flera personer inblandade resulterade i polisinsats samt olika anmälningar för misshandel. Polisen var på platsen cirka 17.30 på torsdagen om omhändertog bland annat en 34-åring som misstänks för att misshandlat en 32-åring med knytnävsslag. Dessutom för att ha slagit en hyresvärd över munnen. Mannen greps och forslades därefter till universitetssjukhuset i Lund på grund av sina egna skador. På andra sidan i bråket står nämligen 32-åringen och en 52-åring som misstänks för att ha slagit och sparkat 34-åringen, även när denne låg ner. Dessa båda greps klockan 17.40 och anhölls under natten. 34-åringen är gripen men står under vård.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser