Annons

Stort intresse för Falcons försäsong

Med ett effektivt försvarspel gundlade Falcons sin 3-2 seger i gårdagens tränngsmatch mot FBC Engelholm. Landskrona Falcons var överlägset under första halvan av matchen och borde ha gjort betydligt fler mål under den tiden. Noterbart var emellertid att Engelholm var nära att kvittera i slutet men det hela rann ut i en stolpträff.
– Vi har fokuserat på försvarsspelet under träningsveckan, då vi var mindre bra i den delen när vi mötte Malmö i förra träningsmatchen. Vi spelade betydligt bättre försvarsspel mot Engelholm och det var det viktigaste i denna match, säger tränaren Conny Camper.
– Nu ska vi börja träna lite med anfallsspel och då lossnar det säkert mer framåt också, tillägger Camper.
Trots att BoIS spelade och det var relativ sen starttid kom det imponerande 300 personer för att se matchen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser