Annons

Avhoppad moderat vill tillbaka i politikenMarko Huttunen satsar på personvalskampanj

Med cirka en månad kvar till valet startar kommunfullmäktigekandidaten Marko Huttunen (M) sin personvalskampanj för att bli inkryssad i kommunfullmäktige i Landskrona. Personvalskampanjen stöds av ett flertal lokala profiler och företag, med förbehållet att de inte nödvändigtvis är Moderater.

Marko Huttunen har även stöd av partiets lokala ungdomssektion.
– Vi stödjer Marko Huttunens personvalskampanj för att vi vill få in en yngre förmåga med tidigare erfarenhet av kommunfullmäktige. Vi är övertygade att Marko Huttunen kan göra mycket bra för staden, säger Eric Åhlander, ordförande Landskrona MUF.

Annons
 

Huttunen satt i fullmäktige för partiet i början av innevarande mandatperiod men hoppade av samtliga politiska uppdrag i april 2008. I samband med detta delade han ut kraftig kritik och uppgav bland annat att partiet saknade politisk vilja, visioner, engagemang och entusiasm.
– Vad jag har förstått så har det blivit bättring. Därför väljer jag att åter satsa på politiken. Jag känner att jag har mycket att tillföra, säger Huttunen.

Marko Huttunen står på plats 14 på den Moderata valsedeln till kommunfullmäktige. Med anledning av kampanjstarten lanserar han såväl en ny hemsida som en fanpage på Facebook.
– Jag försöker nå ut till så många som möjligt och jag tror att Internet är en mer framgångsrik väg än de gamla traditionella. Men jag kommer även att synas ute bland folket. Var så säker, säger Marko och berättar om sina visioner.
– I kampanjen kommer jag att lyfta fram fem huvudfrågor. Mer samarbete, mindre tjafs. Satsning på småföretagandet. Levande centrum. Öka tryggheten. Från utanförskap till gemenskap. Frågorna är utvalda eftersom de hänger ihop. För att få ett mer levande centrum måste vi lösa problemen med otryggheten. Utan småföretagandet får vi inte ett levande centrum. En del av utanförskapet kan brytas genom att uppmuntra och stödja människor som är i utanförskap att satsa på småföretagande. Dessutom måste vi samarbeta om vi ska kunna lösa någon av dessa frågor, avslutar Marko Huttunen.

Läs mer:
Läs vad vi skrev i april 2008 i samband med Markos avhopp:
Sprickan i moderaterna på vid gavel
– Marko Huttunen hoppar av

Mer om Marko Huttunens personvalskampanj på http://www.huttunen.se/

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser