Annons

Dags för Nedes premiär

Landskrona Falcons gästas ikväll av  FBC Engeholm i en träningsmatch kl 20.00 i Landskrona idrottshall. Falcons samtliga sju nyförvärv, inkl Alexander Nede, kommer att visa upp sig för första gången för hemmapubliken.
– Idag är vi full trupp och enda frågetecknet är Nicklas Lidholm som kom hem igår från sitt utlandsjobb. Så vi är betydligt slagkraftigare än förra träningsmatchen mot Malmö FBC, säger tränaren Conny Camper

Falcons trupp mot FBC Engelholm: Anders Billquist (ny från Pixbo), Daniel Lind, Tim Roth (uppflyttad från j-laget), Jacob Rubensson, Björn Lundgren (ny från FCH), Michael Henriksson, Marcus Pålsson (ny från Åstorp/Kvidinge), Anders Lindberg, Rickard Jacobsen (kapten), Joakim Larsen, Ante Ledje (ny från Södradal), Fredrik Glans, Andreas Lindström (ny från Växjö), Nicklas Lidholm, Alexander Nede (ny från FCH), Fredrik Persson, Johannes Mattsson (ny lärling i truppen), Tom Åkesson (ny från Palmstaden), Mathias Andersson och Tobias Blixt.

Annons
 

Det blir även den nya assisterande tränaren Mattias Johansons (ny från Malmö FBC) premiärmatch i Landskrona idrottshall.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser