Annons

Årets Lettlandshjälp har gått ivägFrivilliga från Lions lastade bilen med bland annat 950 kartonger när det nyligen var dags för den årliga hjälpsändningen till Lettland.

Från en källare på Koppargården har tio ton insamlat gods forslats medelst lastbil till lettländska Tukums.
– Mer än 950 kartonger, cyklar, rullstolar, leksaker och annat som givmilda människor skänkt för att hjälpsändningarna som startades av Elsa Kittel redan 1991 ska kunna fortsätta, säger Kerstin Halldin från Lions.

Kerstin har varit med sedan 2003 och kommer tillsammans med huvudansvariga Gun Andersson att resa med till Lettland för att under en vecka följa mottagarorganisationens verksamhet och bland annat göra familjebesök.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser