Annons

Fackförbund arrangerar utomhusbio Mikael Andersson och Kent Hellqvist från IF Metall tillsammans med Anders Karlsson och Ann-Sofie Garsén ansvarar för utomhusbion i Teaterparken den 12 augusti.

Fackförbundet IF Metall tar tillsammans med Socialdemokraterna i Landskrona nya grepp för att nå ut till sina medlemmar. Ikväll arrangerar man utomhusbio i Teaterparken och kommer då att visa Mamma Mia, en film som Kulturlabbet visade på samma plats för ett år sedan.
– Det blev den för att vi vet att den drar folk. Den riktar sig till såväl gammal som ung och man som kvinna, säger Kent Hellqvist på IF Metalls avdelning mellersta Skåne, vilken har sin expedition i Landskrona.

Föreningens ordförande Mikael Andersson poängterar vikten av att synas.
– Vi var med på karnevalen och satsar nu även på utomhusbio. Vi måste helt enkelt bli bättre på att ta hand om medlemmarna, säger Mikael och säger vidare att det inte bara är för att det är valår som man visar film.
– Meningen är att detta ska bli något som vi gör varje år.

Annons
 

På frågan om det kommer att vara öppet för allmänheten svarar Mikael Andersson ja.
– Vi vill nå ut till så många som möjligt. Några längre politiska tal blir det inte. Meningen är i första hand att våra medlemmar och andra ska komma till parken och äta gott och njuta av filmen samtidigt som man umgås.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser