Annons

Landskrona i fokus i politiska filmsnuttar

För att nå den yngre generationen inför valet har Socialdemokraterna producerat 12 korta digitala filmsnuttar. De är inspelade i hela landet men det två som presenteras från Skåne kommer båda från Landskrona.
– Det gjordes fler filmer i Skåne men de som producerades här var bäst och därför ligger sedan i måndags uppe på en egen sida tillsammans med de tio övriga filmerna, säger Anders Karlsson, arbetarekommunens ordförande samt riksdagsman för Socialdemokraterna.
– Det blev perfekt för oss här i Landskrona. Vi lyckades få med en av våra viktigaste lokala frågor på det centrala planet, säger Anders och syftar till ungdomsarbetslösheten.
– Just ungdomsarbetslösheten är något som vi prioriterar.

På filmerna agerar en krögare och en privatperson som berättar om sina tankar kring företagande och ungdomsarbetslöshet och tempot i de båda filmerna är högt.
– Det är oerhört viktigt att nå ut till våra unga väljare och det är just det kampanjen handla om. Vi har förstått att mycket information idag går via nätet och därför tror vi att filmerna kan få genomslag på såväl riks- som lokal nivå, avslutar Anders Karlsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser