Annons

BoIS på kvalplats ”Surprise” var en av planens bästa spelare då BoIS besegrade Öster med hela 4-0. Det är nog många som håller med Black & White vad gäller sydafrikanens framtid.

BoIS mötte Öster på Landskrona IP på tisdagen. De randiga tog en övertygande seger med 4-0 inför hela 3 169 åskådare. Johan Persson gjorde matchens första mål i första halvlekens sista spark efter att laget haft ett otal chanser.

I andra halvlek lossnade det rejält. På tio minuter gjorde BoIS tre mål. Först fick Tomas Raun på en fullträff och bollen skruvade sig upp i det bortre krysset. Därefter var det Amethyst ”Surprise” Raleni som gjorde trean och matchens sista mål sattes av Fredrik ”Mini” Svanbäck.

Annons
 

Segern innebär att BoIS placerade sig på kvalplats till allsvenskan i den haltande tabellen.

Läs mer om matchen på BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser