Annons

Flera misshandlar

Natten till söndagen utspelade sig en historia på Öresundsgatan som resulterade i att två kvinnor, bägge 49 år gamla, anmält varandra för misshandel. Knuffar och slag mot axlar samt i bröstet ska ha utdelats.
En man misshandlade sin fru på Koppargården på söndagseftermiddagen genom att vrida om hennes hand samt slå till henne så att tandskador uppstod.
När en berusad 34-åring skulle avvisas från en pizzeria på Artillerigatan på söndagseftermiddagen passade denne på att slå till en 44-årig man i bröstet så att denne föll omkull och slog sig.
Slutligen har en anmälan gjorts efter det att ett sambopar var ute rastade hunden på söndagskvällen, mannen ska då ha hetsat hunden mot en fågel, något som kvinnan försökte stoppa och mannen kastade då kopplet på henne. Han greps vid 22-tiden, misstänks också för ringa narkotikabrott genom bruk, och släpptes senare.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser