Annons

Anki Nilsson underhåller med Danne Stråhed i SlottsparkenNär Anki Nilsson höll i allsången förra veckan var det mycket folk i slottsparken och det lär inte bli mindre ikväll när hon har Danne Stråhed med sig på scenen.

Hur står det till med Anki Nilsson då, som för trettonde sommaren håller i de populära allsångskvällarna I Slottscaféet?
– Jodå, solen skiner, sommaren är här och det kan egentligen inte bli bättre, så det står bra till, skrattar hon.
– Det är fullt ös inför onsdagens avslutande allsång, jag är på väg ner till parken nu för att kolla att scenen står kvar, och hur det ser ut där efter karnevalen, berättar hon.
– Men det är säkert ingen fara, de som städar och röjer efter festdagarna brukar göra ett fantastiskt jobb, tycket Anki.

Vid förra onsdagens allsång talade rapporterna därifrån om en formidabel succé med stor publik och strålande väder.
– Ja, det gick väldigt bra senast, cirka 1500 personer fanns i publiken och många hade picknick i gröngräset med ”brassestolar” och allt, berättar hon och verkar väldigt nöjd med arrangemanget.
– Jag har satsat på lite skiftande underhållning i år och hade senast med mig det ”lilla storbandet” Eminent 9 från Ängelholm och detta fungerade väldigt bra med publiken. – Så pass bra att jag tänker mig göra ett test med tedans till storband, till hösten. Det blir på Folkets hus i slutet av oktober och då tänker jag ta in hela Ängelholms storband som Eminent 9 är en del av, berättar Anki.
– Tedanser gjorde vi för många år sedan på Strand och jag vet att det är många i stan som gillar det, så det kan vara dags för ett nytt försök.

Annons
 

Vad kan vi då vänta oss till onsdagskvällen, och förresten, har du björnkoll på alla väderleksprognoser inför aftonen?
– Ha, ha. Det blir bra väder i alla fall. Så mycket vet jag, man kommer väl nästan att flyta bort i värmen den här gången också. Och så blir det hålligång med mig och Danne Stråhed som gästartist. Vad gäller publiken så tror jag faktiskt att det kan bli ännu fler den här gången. Möjligen kan vi komma upp i 2000, parken lär bli full i alla fall, till denna avslutande allsångsafton, hoppas Anki Nilsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser