Annons

Det händer i helgen

Vad som händer i helgen är väl egentligen en onödig fråga. Naturligtvis är det karnevalen som är helgens stora händelse. Vi kan dock meddela att det är marknad på Ven. Över 50 utställare visar upp och säljer sina alster i Tycho Brahe museets renässansträdgård.

En återkommande händelse är karnevalens avslutningsgudstjänst på Gamla Kyrkans grund på söndag klockan 11.00. Där uppträder bland annat Sommargospelkören. (läs mer)

Annons
 

Dessutom bör du inte missa söndagens fotbollsmatch mellan BoIS och Väsby. Faktum är att du kan ta bussen ut på IP gratis om du väljer den som går 30 respektive 50 minuter innan match från Centrum. Dessutom är det gratis inträde på ståplats. Matchen börjar klockan 17.00.

Den som inte fått nog av musik i helgen kan avnjuta svängig jazz i Härslövs kyrka på söndag klockan 18 då Dreamboat Jazzband underhåller.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser