Annons

Sommargospelkören är tillbaka

Den högst tillfälliga ”Sommargospelkören” gör ikväll sitt premiärframträdande i Sofia Albertina kyrka. Kören består av cirka 60 personer mellan 14-75 år från Landskrona med omnejd där några aldrig tidigare har sjungit i kör och andra är drivna körsångare eller solister.
Sommargospelkören har övat fem gånger under ledning av Landskrona församlings karismatiske rytmikpedagog, Alexandra Myllenberg.
Det är roligt att sommargospelkören lockat så många, säger hon, själv driven gospelkörist.
– Det är många som längtar efter att få sjunga gospel. I år har vi utökat ackompanjemanget och har förutom piano även trummor och bas.

Första chansen att höra kören blir vid kvällens gospelmässan i Sofia Albertina kyrka klockan 19.00. Körens andra och sista framträdande är vid karnevalens avslutningsgudstjänst på Gamla Kyrkans grund på söndag klockan 11.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser