Annons

Rånförsök mot J-Ge:s Polis var snabbt på plats och spärrade av runt ICA-butiken för att kunna säkra spår efter rånarna.

Strax efter klockan 13 på torsdagseftermiddagen steg två maskerade män in i ICA-butiken J-Ge:s på Artillerigatan i Landskrona och drog fram ett pistolliknande föremål och krävde att få pengar. Rånarna fick dock inga pengar med sig och försvann upp längst med Timmermansgatan till Målargränden där de hoppade in i en bil av modellen BMW och försvann från platsen. Polis genomsökte området med hund i jakten på spår utan att lyckas hitta något som skulle kunna leda till något gripande. Polisen ska förhöra vittnen om händelsen för att om möjligt på det viset få reda på mer.

Ingen person skadades fysiskt vid rånet.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser