Annons

Vänsterpartist hoppar av

Vänsterpartisten Camilla Andersson Hult har hoppat av samtliga lokalpolitiska uppdrag i Landskrona med omedelbar verkan. Därmed har hon lämnat sin plats i kommunfullmäktige samt platsen som ersättare i kommunstyrelsen. Vilken anledningen är vill inte Camilla Andersson Hult gå in på i dagsläget.
– Vi står inför en valrörelse och det kommer att bli tillräckligt mycket pajkastning utan att jag ska bidraga. Men klart är att det är lokalpolitiska skäl till att jag väljer att hoppa av.

Att Camilla skulle sluta stod klart då listorna inför höstens val offentliggjordes.
– Egentligen skulle jag stanna kvar till mandatperiodens slut men jag kände att det var bäst att gå direkt.

Annons
 

I och med att hon bestämde sig för att sluta tog hon kontakt med Niklas Karlsson (S).
– Det gjorde jag i och med att vi haft samarbete under mandatperioden och faktum är att han ville skicka en medlemsansökan till mig direkt men jag tackade nej. Jag är fortfarande vänsterpartist.

Trots att Camilla Andersson Hult slutat med politiken kommer hon att engagera sig.
– Jag har bland annat en del fackliga uppdrag som jag kommer att fortsätta med. Jag har inte tröttnat på politik men jag kände att det var dags att lämna den lokala avdelningen.

Camilla Andersson Hult ersätts av Lennart Jönsson i fullmäktige och hans plats som ersättare tas av Alexander Löfgren, som idag företräder Socialdemokraterna som ersättare i miljönämnden.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser