Annons

Stökig torsdagsnatt

Polisen fick natten till fredag rycka ut inte mindre än vid tre tillfällen. Först var adressen Koppargården där en man vid 23-tiden misshandlat en annan man. I samband med misshandeln ska även hot om livet uttalats om målsägaren skulle tala med polisen. Den andra utryckningen gick till Rådmansgatan. En Landskronabo hamnade av någon anledning i luven på en kvinna från Stockholm. Mannen ska enligt kvinnan ha kastat in henne i en vägg så att hon fått en svullnad på låret och eventuellt skadat en tand. Även den tredje anmälan gäller en misshandel och denna inträffade på en nattklubb. Av någon anledning ska en okänd man ha delat ut två knytnävslag i ansiktet målsäganden. Ett flertal vittnen finns till misshandeln men i detta fall har polisen ingen uppgift om vem den misstänkte är.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser