Annons

Inbrott hos Socialdemokraterna

Natten mot onsdagen krossades två rutor i dörren till Socialdemokraternas lokal på Eriksgatan i Landskrona. Först trodde de drabbade att det bara rörde sig om skadegörelse men det visade sig snart att gärningsmännen även varit inne i lokalen.
– Vi vet inte om något är stulet ännu. Det får vi kolla under dagen, säger Agneta Dahlgren, kanslist för Socialdemokraterna.

Polisen fick en uppringning om brottet strax efter klockan ett på natten och var snabbt på platsen. Cirka 20 meter därifrån påträffades två män, kända sedan tidigare av polisen, och dessa visiterades i hopp om att hitta eventuellt stulet gods. Så var dock inte fallet. Polisen hittade dock en mindre mängd cannabis.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser